Uspješan početak turističke sezone na Jahorini

Zimska turistička sezona na Jahorini zvanično je otvorena za vikend, koji je protekao odlično, o čemu svjedoče mnogobrojni skijaši na stazama dostupnim za ovaj period sezone, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Uspješan početak turističke sezone na Jahorini
FOTO: Srna

"Vikend je protekao odlično, što je samo još jedan dokaz da Olimpijski centar iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate i nastavlja da piše istoriju kada je u pitanju posjećenost i broj zadovoljnih skijaša", navodi se u saopštenju.

Olimpijski centar "Jahorina" zabilježio je promet dva i po puta bolji u odnosu na isti period prošle zimske sezone, koji je već na današnji datum dostigao 65 odsto cijelog decembra prošlogodišnje sezone.

U saopštenju se dodaje da je veliki broj karata besplatno obezbijeđen za djecu iz svih sedam opština Sarajevsko-romanijske regije.

"Za period od četvrtka, 9. decembra, do nedjelje, 12. decembra, uz popust od 50 odsto na ski-karte za dnevno i noćno skijanje, Jahorina nastavlja da dočekuje skijaše i ljubitelje ove planine", navode iz Olimpijskog centra.

U narednom periodu Olimpijski centar dočekuje posjetioce uz nastupe više od 20 izvođača u okviru "Balkan mjuzik festivala", koji će biti održan tokom vikenda 10. i 11. decembra, kao i 17. i 18. decembra.

Trenutna visina snježnog pokrivača na Jahorini je 65 centimetara, što omogućava odlično skijanje za sve goste Olimpijskog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA