VIDEO Vog popularnu Makarenu iz 90-ih vraća na velika vrata

Vogue je omiljenu pjesmu '90-ih i početka 2000-ih iskoristio za najavu povratka modnih trendova s kraja milenijuma, pozivajući mlađe generacije da uz Makarenu i ples pokažu svoje modne kombinacije.

VIDEO Vog popularnu Makarenu iz 90-ih vraća na velika vrata
FOTO: Screenshot

Prije nego što su nastali TikTok plesovi, postojala je Makarena. Svirala je na svakom školskom plesu, maturi i rođendanu kasnih 90-ih i ranih 2000-ih. Singl izdan 1996. godine, proveo je preko 14 sedmica među 100 najboljih i od tada je ostao u srcima mnogih.

U najnovijem spotu Voga o modnim kolekcijama za proljeće 2022. godine, pjesma se vraća, uz predstavljanje omiljenih komada odjeće i portorikanskog repera Bed Banija, prenosi Klix.

Originalni muzički video takođe prikazuje gomilu djevojaka u odjevnim kombinacijama iz ovog perioda, zajedno sa dva pjevača hita, Antonija Romera Monga i Rafaela Ruiza Perdigoneza iz grupe "Los Del Rio".

- Sada se pjesma vraća zajedno s najuzbudljivijim kolekcijama za proljeće 2022. godine - napisali su na zvaničnom Instagram profilu Vog magazina.

- Uživajte u vizuelnoj gozbi odjeće koja je usmjerena na ovaj period s vrhunskim modelima i Bed Banijem, naravno - poručili su u opisu ispod videa kojim uz Makarenu predstavljaju kolekcije za predstojeću proljetnu sezonu.

Rimejk Makarene poklapa se s "modnim ludilom ranih 2000-ih", piše Vog. U modu se vraćaju goli stomaci, pantalone niskog struka i zasljepljujuće svijetle boje.

Moda je postala trajna zabava maksimalističke nostalgije, a iz Voga pozivaju mlađe generacije da povratak "starih" trendova proslave uz Makarenu na TikToku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA