Zimska liga u malom fudbalu, prijave ekipa do 31. decembra

Radiša Petrović, savjetnik gradonačelnika Bijeljine, najavio je danas, na konferenciji za novinare, održavanje 26. zimske lige u malom fudbalu „Bijeljina 2022“.

Zimska liga u malom fudbalu, prijave ekipa do 31. decembra

Konferenciji su prisustvovali sekretar opštinskog fudbalskog saveza Radika Marić i sekretar gradske boračke organizacije Bijeljine Radan Ostojić.

 

 

Posle godinu dana pauze, uz pokroviteljstvo Gradske uprave Grada Bijeljina, gradske boračke organizacije i tehničkog organizatora - opštinskog fudbalskog saveza - biće ogržana liga u malom fudbalu.

Nagradni fond za predstojeći zimsku ligu u malom fudbalu će iznositi 15.000 KM, koje je obezbijedila Gradska uprava Grada Bijeljina. 10.000 KM će pripasti najboljima u kategoriji seniora, dok će 5.000 KM pripasti pobjedniku takmičenja područnih i opštinskih fudbalskih liga kao i pobjednicima u mlađim kategorijama.

Organizacija takmičenja je predviđena za sve mlađe kategorije - predpionire, kadete, juniore, seniore i fudbalske klubove koji se takmiče u područnoj i prvoj i i drugoj opštinskoj ligi.

Cilj je afirmacija sporta i zdravog načina života, te podizanje nivoa masovnosti zimske lige. Mali fudbal se vratio u Bijeljinu zahvaljujući fudbalskom klubu "Radnik siti", koji je prošle godine osvojio drugu ligu Republike Srpske, a trenutno je lider na tabeli.

- Kao organizatori i pokrovitelji očekujemo odziv velikog broja ekipa. Takmičenje će se održati 2. januara 2022. godine, u sportskoj dvorani u Račanskoj ulici u Bijeljini - istakao je Petrović.

Prijave ekipa će se vršiti do 31.12.2021. godine u prostorijama Gradske boračke organizacije, ulica Galac br. 17.

Tokom održavanja turnira će raditi i demobilisani borci, te na taj način ostvariti prihode.

Kotizacija za mlađe kategorije će iznositi 100 KM, za, klubove područnih opštinskih liga 150 KM, a za seniore 200 KM po ekipi.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA