"Novogodišnja čarolija" u Ugljeviku: Dodijeljeni novogodišnji paketići svim mališanima uzrasta do 10 godina

Na gradskom trgu u Ugljeviku večeras je održana deveta „Novogodišnja čarolija“ u organizaciji Škole sporta „Mali šampioni“ na kojoj su dodijeljeni novogodišnji paketići svim mališanima ove podmajevičke opštine uzrasta do 10 godina koje je finansirala opština Ugljevik.

"Novogodišnja čarolija" u Ugljeviku: Dodijeljeni novogodišnji paketići svim mališanima uzrasta do 10 godina
FOTO: Ustupljena fotografija

Trener u Školi sporta Mladen Stevanović čestitao je Novu godinu mališanima sa željom da budu zdravi, veseli i da još više treniraju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Naš tim Školice sporta želi svima lijepu i veselu Novu godinu, a mi ćemo nastaviti i dalje da širimo pozitivne vibracije sa novim idejama i velikim planovima jer naši mališani zaslužuju samo najbolje - rekao je Stevanović.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić prisustvovao je "Novogodišnjoj čaroliji" i mališanima poželeo srećnu Novu godinu uz želju da budu zdravi i bezbrižni u srećnim igrama.

- Želim svim mališanima lijepu budućnost i sigurnost i da budu srećni, radosni i raspoloženi, da svi budu zdravi i da 2022 godina bude bolja od prethodne i da bude uspješnija za naš Ugljevik i našu opštinu - poručio je Perić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Glumci bijeljinskog Pozorištanca "Maslačak" odigrali su predstavu "Čekajući Deda mraza".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA