Za liječenje dječaka Luke Stevanovića prikupljeno 1.667 KM

Za liječenje dječaka Luke Stevanovića iz Ugljevika, koji je obolio od leukemije, sinoć je u Bijeljini na muzičko-poetskoj večeri prikupljeno 1.667 KM, rekla je Srni predsjednik Udruženja "Roditelji za prava djece" Jelena Sarafijan.

Za liječenje dječaka Luke Stevanovića prikupljeno 1.667 KM
FOTO: Srna

Sarafijanova je navela da se odazvao veliki broj sugrađana i istakla da je važno da Lukini roditelji znaju da nisu sami u ovoj borbi.

"Koncert je bio lijep, poslata je lijepa poruka široj javnosti - da smo ujedinjeni najjači i da zajedno možemo pobijediti sve", istakla je ona.

Sarafijanova je rekla da je razgovarala sa Lukinim ocem, koji je naveo da će liječenje trajati najmanje dvije godine, zbog čega je nemoguće predvidjeti sve troškove.

"Ukoliko bude potrebno, ponovo ćemo se okupiti istim povodom i učiniti sve da se obezbijede neophodna sredstva", dodala je Sarafijanova.

Ona je podsjetila da su i druge organizacije i udruženja skupile određena sredstva za pomoć ovoj porodici, te da je putem humanitarnog broja komapnije "M:tel" prikupljeno oko 60.000 KM.

Muzičko-poetsko veče održano je u Eparhijskom domu u porti manastira Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini, a nastupio je Crkveni hor "Sveti kralj Vladislav" iz Dvorova, sestre Mrkaljević, Ženska vokalna grupa SKUD-a "Semberija", te učenici osnovnih škola iz Bijeljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA