Održan prijem za predstavnike nevladinog sektora

  • BIJELJINA
  • 17. Jan 2022.

U Gradskoj upravi održan je prijem za predstavnike organizacija nevladinog sektora, udruženja i fondacija, registrovanih u Gradu Bijeljina.

Održan prijem za predstavnike nevladinog sektora
FOTO: gradbijeljina.org

- Gradska uprava je ponosna na rad organizacija nevladinog sektora, kojih je oko 80 registrovano na području našeg Grada. Naš zadatak je da podržimo entuzijazam ovih ljudi i sve dobre stvari koje oni rade. U prethodnoj godini 3 organizacije su stekle status udruženja od opšteg interesa za Grad Bijeljinu i sada ih je ukupno 17. Takođe, u 2021. godini finansirali smo i 39 projekata udruženja građana u Bijeljini - istakao je gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Cvija Krajišnik iz Etno grupe „Bogojavljenska noć" je izrazila zadovoljstvo saradnjom sa Gradskom upravom u prethodnoj godini, uz napomenu da je Grad izašao u susret svim razumnim zahtjevima tog, ali i drugih, udruženja.

- Za nas je veoma značajno finansiranje projekata udruženja od strane Gradske uprave, ta pomoć Grada je presudna za organizaciju našeg, već tradicionalnog, godišnjeg „Etno festivala" u Dvorovima, na kome je učestvovalo preko 30 udruženja iz cijelog regiona - dodala je predsjednica Udruženja žena „Beli anđeo" iz Dvorova Radinka Todić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA