Bijeljina: Jutro vedro, tokom dana naoblačenje

  • BIJELJINA
  • 20. Jan 2022.

U Republici Srpskoj jutro hladno, prije podne sunčano, tokom popodneva naoblačenje sa padavinama. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno -3, najviša dnevna temperatura do 8 stepeni.

Bijeljina: Jutro vedro, tokom dana naoblačenje

Jutro hladno uz slab do umjeren mraz i pretežno vedro.

U prvom dijelu dana pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine uz postepeno naoblačenje. Na jugu će početi slaba kiša.

Tokom popodneva oblačnost koja donosi padavine zahvata prvo sjeverne predjele i do večeri će se proširiti ka jugu i istoku. Padaće prvo slaba kiša, u višim predjelima snijeg, a do večeri padavine jačaju i uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg i u nižim predjelima.

Tokom noći na sjeveru padavine postepeno prestaju. Do narednog jutra u višim predjelima će pasti oko 10-15 cm novog snijega, a u nižim predjelima će se formirati manji sniježni pokrivač uglavnom do 5 cm. U pojedinim predjelima na sjeveru izostaće sniježni pokrivač.

Vjetar slab do umjeren južnih smjerova, popodne i uveče u skretnju na sjeverni. Tokom noći umjeren, na planinama i u Hercegovini jak vjetar sjevernih smjerova.

Minimalna temperatura od -5°C do 2°C, u višim predjelima od -9°C.

Maksimalna temperatura od 4°C do 10°C, u višim predjelima od 1°C.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA