Radnik na pripremama u Medulinu

Ekspedicija Radnika otputovala je u Medulin na desetodnevne pripreme koje će trajati do 6. februara. Trener Velibor Đurić poveo je 26 fudbalera na koje će računati u nastavku šampionata.

Radnik na pripremama u Medulinu
FOTO: INFOBIJLJINA.BA /USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

"Plavi" će tokom boravka na Hrvatskom primorju tokom rada učestvovati na "Medulin kupu 2022". Prije tačno dvije godine Radnik je podigao pehar namijenjen pobjedniku "Medulin kupa 2022".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Trener Đurić je istakao da će u Medulinu njegova ekipa više biti bazirana na rad sa loptom i uigravanje linija, a planirano je odigravanju prijateljskih utakmica.

- Prvi ciklus priprema radili smo dobro na našem terenu sa vještačkom podlogom, jedno je problem bio niske temparature. Odigrali smo i kontrolnu utakmicu gdje smo testirali naše igrače koji su u konkurenciji za prvi tim. Slijedi nam odlazak u Medulin na završne pripreme pred početak šampionata. Preostaje nam da iskoristimo lijepo vrijeme i odlične uslove za rad gdje ćemo štelovati naš koncept igre. Znam da ćemo biti umorni, jer ćemo raditi naporno ali kada se vratimo imaćemo dovoljno vremena da se osvježimo i spremimo za početak prvenstva koji nam je možda i najvažniji jer nam slijede mečevi protiv rivala u borbi za opstanak - rekao je trener Radnika Velibor Đurić za Sport Bijeljina.

Radnik će učestvovati na tradicionalnom međunarodnom turniru "Medulin kup 2022", samo dvije godine u nazad Bijelјinci su imali priliku osvojiti isti turnir i podići pobjednički pehar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Već na startu uzeli smo učešće na međunarodnom turniru "Medulin kup 2022", prva utakmica je na programu je 30. januara u 14 časova protiv Jaruna, dok prvog februara u 11 časova protivnik nam je Iskra Jonon - potvrdio je Đurić.

Kapiten Semberaca Ivan Šubert kaže da je prvi dio prošao u radu sa dosta trčanja i sticanja snage, te da će u Medulinu njegova ekipa više biti bazirana u radu sa loptom i prijateljskim utakmicama.

- Prvi dio priprema je okončan, odradili smo u suštini šesnaest dana maksimalno ozbiljno pa nema razloga da ne budem nezadovoLjan. Prirpeme teku po planu i programu onako kako smo očekivali. Odlazak u Medulin je u pravo vrijeme jer nas u Istri očekuju prijateljske utakmice gdje ćemo se uigravati za početak prvenstva - istakao je Šubert.

Putnici za Medulin: Golmani: Azir Muminović, Samed Hodžić, Dalibor Mitrović. Odbrana: Aleksandar Vasić, Nenad Nikić, Aleksa Urošević, Ivan Šubert, Predrag Ristanović, Bojan Batar, Marko Despotović. Vezni red: Jovan Blagojević, Nikola Popara, Anes Vazda, Pavle Sušić, Ivan Đorić, Mile Todorov, Milenko Andrić. Napad: Ante Živković, Dragan Došlo, Esmir Hasukić, Nikola Gajić, Đorđe Pantelić, Kenan Šarić, Jovan Motika, Sadik Škrijelј, Vladan Jezdić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA