FOTO Ruže Majevice ukrasile školsko dvorište u Priboju

Složnim radom i trudom zaposlenih i učenika u Osnovnoj školi "Veljko Čubrilović" iz Priboja dvorište i prostorije škole svakodnevno poprimaju novi izgled. Puno toga je što bi se još moglo i trebalo uraditi, ali svaki pomak za prijatniji boravak i kvalitetniji za rad u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi je od velikog značaja za 119 učenika koji ovdje pohađaju nastavu.

FOTO Ruže Majevice ukrasile školsko dvorište u Priboju

Na školskom objektu koji je izrađen 1956. godine prethodnih godina nije bilo većih ulaganja, ali su zahvaljujući donacijama privrednika i realizacijom projekata stvari pomaknute sa mrtve tačke.

Direktor škole Vojislav Božić kaže da su u prethodnom periodu, uz pomoć doniranih sredstava, postavili pločice i laminat u nekoliko prostorija, stavljene su trakaste zavjese u kancelarijama, sanirana je vodovodna mreža, promijenjeni su radijatori, u područnim odjeljenjima postavljen je video nadzor, te da su imali i pomoć oko uređenja školskog dvorišta.

"Komunalno preduzeće iz Lopara pomoglo nam je oko uklanjanja starih stabala iz školskog parka, a naši učenici su nesebično pomogli oko čišćenja i uređenja ovog prostora.

Klupice su ofarbane, zasađene su nove sadnice tuja, ruža i drugog ukrasnog bilja koje su nam poklonili naši prijatelji iz firme "Ruže Majevice" kojima se ovom prilikom zahvaljujem", rekao je direktor škole.

Božić je naveo da ih u narednom periodu očekuje postavljanje zaštitne ograde u školskom dvorištu za šta su sredstva dobili kroz projekat kod Omladinske banke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 20:00

    17°C
  • 23:00

    16°C
  • 02:00

    13°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

70 cm

Promjena: -2cm

Sava Jamena

333 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 28. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI