Stanišić o žurci u SNSD: Ministarstva za mlade moraju da reaguju

Šta kažu u Ministarstvu porodice, omladine i sporta i Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske na snimak žurke i golotinje pred banjalučkim maturantima? I to u sred bijela dana - u stranačkim prostorijama partije koja vodi Vladu?

Stanišić o žurci u SNSD: Ministarstva za mlade moraju da reaguju

Ovo je pitanje lidera bijeljinskog DNS i odbornika ove partije u Skupštini grada Bijeljina Miloša Stanišića u vezi sa, kako kaže, sramnim potezom vladajuće partije u čijim prostorijim je održana takva žurka.

Kaže da je još sramnije to što se njihovi lideri ne libe ni da se obrate mladima na takvom mjestu i pričaju o obrazovanju.

„Mladi imaju pravo da slušaju šta god žele, da imaju različita interesovanja. Kao što i pjevači i pjevačice imaju pravo da uzimaju honorare za svoje nastupe. Ali vlast nema pravo da onima koji su u izbornoj godini tek dobili ličnu kartu nude samo jeftino, sirovo i 18+", upitao je Stanišić.

Kaže da Vlada i resorna ministarstva ne smiju da ćute i da Republika Srpska ima divne mlade ljude - talentovane sportiste, muzičare, glumce, zanatlije, naučnike...

„Imamo mnogo sjajnih mladih ljudi, koje moramo zajednički da podržimo, da ostanu u Republici Srpskoj. Ovakve stvari i ovakav odnos vrijeđaju zdrav razum, a jeftino, sirovo i bezobrazno je razlog što ovdje ne vide budućnost. Ako ih sad ne zaustavimo poslije će za sve nas biti kasno", rekao je Stanišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA