Tradicionalni prijem učenika povodom dana opštine Lopare

Predstavnici opštine Lopare organizovali su tradicionalni prijem povodom Dana opštine i „Đurđevdanskih svečanosti“ za najbolje učenike iz ove lokalne zajednice, koji su ostvarili značajne rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima osnovaca i srednjoškolaca.

Tradicionalni prijem učenika povodom dana opštine Lopare

„Tradicionalni prijem je orgnizovan danas i na njemu su bili učenici osnovnih škola iz naše opštine, kao i učenici Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić"Lopare", saopštio je načelnik opštine Lopare.

Cvijan Mitrović, učenik devetog razreda Osnovne škole „Sveti Sava" Lopare je učesnik velikog broja takmičenja, gdje postigao zapažene rezultate.

On kao svoj najveći uspjeh izdvaja osvojeno prvo mjesto na regionalnom atletskom takmičenju u trci na 800 metara.

„Takođe trčao sam i na opštinskom takmičenju na 100 metara gdje sam bio prvi, na 800 metara gdje sam bio prvi, osvojio sam prvo mjesto na opštinskom takmičenju iz fizike, bio sam prvi na opštinskom takmičenju iz informatike, prvi na opštinskom takmičenju iz demokrtije, prvi na regionalnom takmičenju iz demokratije i ima još toga", rekao je Mitrović.

Priznanja su učenicima i njihovim nastavnicima uručili, načelnik opštine Lopare Rado Savić, direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Željko Kerović i načelnik Odjeljenja za opštu upravu Đorđe Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA