VRIJEDNOSTI KOJE TREBA DA NJEGUJEMO Porodični trenuci u Gradskom parku FOTO/VIDEO

Brojni mališani u pratnji roditelja, baka i deka uživali su u brojnim kreativno-zabavnim aktivnostima organizovanim u okviru manifestacije "Porodični trenuci" u bijeljinskom gradskom parku.

VRIJEDNOSTI KOJE TREBA DA NJEGUJEMO Porodični trenuci u Gradskom parku FOTO/VIDEO
FOTO: Bijeljina danas

Ovu manifestaciju tradicionalno organizuju Udruženje "Porodični krug" i Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" iz Bijeljine povodom Međunarodnog dana porodice.

Direktor Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj" Slaviša Vujanović rekao je novinarima da je ovo šesti put da organizuju "Porodične trenutke" sa željom da mališanima i roditeljima ukažu na značaj porodice.

"To su vrijednosti koje treba da njegujemo i dijelimo", naveo je Vujanović.

Vujanović je izrazio želju da ova manifestacija u budućnosti bude što masovnija i dobije još veću podršku Gradske uprave.

"Vidimo da natalitet opada, sve manje djece se upisuje u vrtiće i škole, zato kroz ove aktivnosi želimo da ukažemo na značaj prirodnog priraštaja, porodice i tako razvijamo naš grad i Republiku Srpsku", naveo je Vujanović.

Predsjednik Udruženja "Porodični krug" Slađana Miljenović rekla je da na ovaj način žele da afirimišu porodicu i porodične vrijednosti, te smatra da su porodični trenuci koji se provode u igri veoma važni.

Ona je navela da "Porodične trenutke" organizuju još od 2015. godine, zajedno sa vaspitačima iz Vrtića "Čika Jova Zmaj" koji, kako kaže, ulažu ogroman trud i rad da osmisle razne aktivosti za mališane različitog uzrasta.

Miljenovićeva je navela da su se ove godine pozivu odazvale i "Kreativna školica" sa Pedagoškog fakulteta u Bijeljini, kao i Muzička radionica "Čarolija".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA