TROFEJ BIJELJINE U nedjelju karate prvenstvo okuplja preko 50 klubova iz regiona i Evrope

U nedjelju, 22.05.2022. godine u Bijeljini se održava V Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2022“. Organizator turnira je karate klub „UNSU“ iz Bijeljine uz podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

TROFEJ BIJELJINE U nedjelju karate prvenstvo okuplja preko 50 klubova iz regiona i Evrope

Turnir se održava pod pokroviteljstvom administrativne službe Grada Bijeljina i Ministarstva za porodicu omladinu i sport u Republike Srpske. Pomoć u organizaciji turnira pružiće i Generalni sponzor kluba kompanija "Lykos Balkan Metals" i mnogobrojni drugi sponzori i prijatelji turnira i kluba.

- Uzimajući u obzir broj učesnika i broj zemalja iz kojih dolaze, kvalitet tehničke organizacije i samog takmičarskog dijela "TROFEJ BIJELJINE" je sigurno jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih međunarodnih sportski manifestacija u našem gradu. U našim karate krugovima važi za jedan od najkvalitetnijih turnira, kako u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini tako i regionu. Protekle četiri godine učešće je uzelo ukupno 1818 takmičara iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Slovačke, Belgije i Bosne i Hercegovine. Ove godine, prema preliminarnim najavama i prijavama očekujemo i spremamo se da kao dobri domaćini ugostimo preko 50 klubova iz desetak evropskih zemalja sa 600 do 800 takmičara. Kao i predhodnih godina, obaveza nam je da kompletan događaj pripremimo i sprovedemo na najvišem mogućem nivou. Uz kvalitetnu tehničku organizaciju, kvalifikovani nacionalni i međunarodni sudijski kadar, kvalitetne nagrade sigurni smo da ćemo ponovo u Bijeljini imati jedan od najkvalitetnijih karate turnira u regionu. Procjena je da ćemo u dva dana povodom pomenutog sportskog događaja u našem Gradu ugostiti preko 2000 gostiju, saopšteno je iz Kk UNSU.

Takmičarski dan započeće u sportskoj dvorani Gimnazije u 10:00 časova i trajaće tokom cijeloga dana sve do večernjih sati.

U 13:00 časova prema predviđenoj satnici takmičenja planirano je svečano otvaranje turnira u sklopu kojeg će se održati revijalni ekipni susret regionalnih reprezentativnih timova u juniorskoj i seniorskoj muškoj konkurenciji.

- U ime UO kluba i Organizacionog Odbora turnira, pozivamo sve ljubitelje karate sporta i sporta uopšte, da u nedjelju tokom dana posjete dvoranu Gmnazijie i uzivaju u danu vrhunskog karatea, poručili su iz UNSU-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 05:00

    9°C
  • 08:00

    11°C
  • 11:00

    18°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI