Semberski maturanti ponovo slave: Sutra prvi na sceni maturanti Tehničke škole

Ovoga maja, nakon dvije godine, semberski maturanti će prodefilovati ulicama svoga grada, praćeni pogledima, osmjesima, ali i po nekom suzom u krajičku oka njihovih najmilijih, ali i ostalih sugrađana.

Semberski maturanti ponovo slave: Sutra prvi na sceni maturanti Tehničke škole

Na taj način će obilježiti kraj svog srednjoškolskog obrazovanja, a bijeljinske srednje škole ispratiti još jednu generaciju iz njihovih školskih klupa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Duško Đurić, predsjednik Aktiva direktora regije Bijeljina rekao je da će proslave maturskih večeri početi od 20. maja i trajati do 30. maja.

- Prva škola koja će proslaviti matursko veče jeste Tehnička škola „Mihajlo Pupin", 20. maja, zatim 22. JU Poljoprivredna i medicinska škola, nakon njih, 23. maja Ekonomska škola. Gimnazija „Filip Višnjić", matursko veče će proslaviti 24. maja, a Srednja stručna škola Janja, 30. maja, rekao je Đurić.

Maturanti će se okupljati ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina, svečani defile je planiran u 19 časova i 30 minuta, a proslava od 20 časova u hotelu „Drina" Bijeljina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako nezvanično saznajemo, maturanti Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac'', maturu će proslaviti 24. maja na vikendici „Vila Paradiso", bez svečanog defilea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA