Semberski maturanti ponovo slave: Sutra prvi na sceni maturanti Tehničke škole

Ovoga maja, nakon dvije godine, semberski maturanti će prodefilovati ulicama svoga grada, praćeni pogledima, osmjesima, ali i po nekom suzom u krajičku oka njihovih najmilijih, ali i ostalih sugrađana.

Semberski maturanti ponovo slave: Sutra prvi na sceni maturanti Tehničke škole

Na taj način će obilježiti kraj svog srednjoškolskog obrazovanja, a bijeljinske srednje škole ispratiti još jednu generaciju iz njihovih školskih klupa.

Duško Đurić, predsjednik Aktiva direktora regije Bijeljina rekao je da će proslave maturskih večeri početi od 20. maja i trajati do 30. maja.

- Prva škola koja će proslaviti matursko veče jeste Tehnička škola „Mihajlo Pupin", 20. maja, zatim 22. JU Poljoprivredna i medicinska škola, nakon njih, 23. maja Ekonomska škola. Gimnazija „Filip Višnjić", matursko veče će proslaviti 24. maja, a Srednja stručna škola Janja, 30. maja, rekao je Đurić.

Maturanti će se okupljati ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina, svečani defile je planiran u 19 časova i 30 minuta, a proslava od 20 časova u hotelu „Drina" Bijeljina.

Kako nezvanično saznajemo, maturanti Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac'', maturu će proslaviti 24. maja na vikendici „Vila Paradiso", bez svečanog defilea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA