Po sudskim i policijskim potragama uhapšeno sedam osoba

  • BiH
  • 19. May 2022.

Granična policija BiH na prelazima u prethodnih sedam dana uhapsila je šest osoba po sudskim, odnosno policijskim potragama.

Po sudskim i policijskim potragama uhapšeno sedam osoba
FOTO: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Na graničnom prelazu Brod danas je uhapšen državljanin Slovenije J. H., pošto je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bihać raspisala potragu zbog razbojništva, saopšteno je iz Granične policije.

Dan ranije, prilikom ulaska u BiH na prelazu Rača uhapšen je državljanin Srbije N.R, jer ga potražuje Opštinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti u javnom prometu.

 

Na graničnom prelazu Gradiška na ulasku u BiH juče je uhapšen državljanin BiH M.K, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela oštećenje povjerilaca.

Na istom prelazu 16. maja, takođe, na ulasku u BiH, uhapšen je državljanin BiH Š.H, kojeg potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

Državljanin BiH čiji su inicijali R.P. uhapšen je 15. maja prilikom ulaska u BiH na prelazu Zvornik jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Prilikom ulaska u BiH, na prelazu Vardište, 13. maja, uhapšen je državljanin Srbije V.S, kojeg potražuje Osnovni sud u Višegradu radi izdržavanja kazne zatvora.

Uhapšene osobe predate su nadležnim policijskim organima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA