Čak devet medalja za mlade atletičare "Akademca" u Zvorniku

Na današnjim uličnim trkama povodom Dana grada Zvornika, u organizaciji AK "Zvornik", takmičari AK "Akademac" su ostvarili sjajne rezultate.

Čak devet medalja za mlade atletičare "Akademca" u Zvorniku

U naš grad donijeli su devet odličja koja su osvojili u gotovo svakoj kategoriji i time pokazali da predan rad donosi prave rezultate.

Danas su zlatne medalje osvojili Nikolina Laketić, Ivana Janković, Ivona Ćevriz, Zoran Blagojević i Sergej Kulišić. Srebrenim su se okitili Milica Kulišić i Vuk Milivojević, dok je bronzana medalja pripala Valentini Laketić i Jovani Todorović.

I ostali članovi su bili blizu osvajanja medalje zauzevši četvrta i peta mjesta, te ovom prilikom čestitamo i Anastasiji Ćubić, Ognjenu Laketiću i Milošu Jefiću.

-Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na treninzima na gradskom stadionu u Bijeljini i sa nama treniraju, te sportski predstave naš grad u najboljem svjetlu. Posebnu zahvalnost na promociji atletike i ovaj put dugujemo našim sponzorima DOO "Monting montaža" Bijeljina i ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja" Bijeljina bez čije finansijske podrške ne bismo bili u prilici na ovakav reprezentativan način predstaviti naše rezultate i nas Grad Bijeljinu, poručuju iz "Akademca".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA