Vojni atašei iz 12 zemalja posjetili TRB /FOTO/

Vojni atašei iz Amerike, NJemačke, Kine, Švajcarske, Austrije, Mađarske, Poljske, Rumunije, Slovačke, Češke , Hrvatske i Srbije posjetili su danas Kompaniju Tehnički remont Bratunac /TRB/.

Posjetu je organizovalo Ministarstvo dobrane BiH, u okviru Odobrenog plana saradnje između Ministarstva odbrane, Oružanih snaga i Asocijacije vojno diplomatskih predstavnika akreditovanih u BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vojni atašei iz ovih 12 zemalja, koje je predvodio vojni ataše Rumunije, pukovnik Robertino Kristijan Ciobanu /Robertino- Cristian Ciobanu/ obišli su proizvodne pogone kompanije i kroz razgovor sa menadžmentom upoznali se o nekim od ključnih projekata kompanije.

Iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara uputili su zahvalnost TRB-u na prihvatanju posjete, organizaciji i gostoprimstvu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Bila nam je velika čast i zadovoljstvo ovako značajnu delegaciju primiti u posjetu, tokom koje smo kao tim imali priliku da predstavimo firmu, ukratko prezentujemo naše ključne proizvode, a članovi Vojno-diplomatskog kora u BiH imali su prilike i da sve to vide tokom obilaska proizvodnih pogona. Zahvaljujemo se na izdvojenom vremenu i pozitivnim utiscima", navela je generalni direktor TRB-a Mirjana Šarenac Mičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA