Izgrađeno igralište "osmijeh" - za srećno odrastanje najmlađih

Dvorište Osnovne škole "Sveti Sava" u Loparama bogatije je za dječije igralište "Osmijeh" - poklon Udruženja žena "Vrijedne ruke Majevice".

Izgrađeno igralište "osmijeh" - za srećno odrastanje najmlađih

U Udruženju su rekli Srni da su se za izgradnju igrališta simboličnog naziva "Osmijeh" odlučili zbog važnosti ulaganja u djecu, koja treba da uživaju u zdravom i srećnom odrastanju.

Oni navode da je bitno da mališani odrastaju i druže se sa drugom djecom u okruženju primjerenom njima, da što više vremena provode napolju.

Iz Udruženja su upućene riječi zahvalnosti Ministarstvu lokalne uprave i samouprave, na čelu sa ministrom Senkom Jujić, za sredstva iz granta Ministarstva i odbornicima Nataliji Delić Lujić i Miroslavu Lazareviću za podršku projektu.

Oni navode da su veliki doprinos ovom projektu dali i članovi Udruženja koji su učestvovali u pripremi i realizaciji, prije svega Milice Trifković i Jovana Radovanovića, koji su izradili projekat, kao i predsjednika Gorice Radovanović.

Iz Udruženja su istakli dobru saradnju sa direktorom Osnovne škole "Sveti Sava" Lopare Draganom Lukićem, kao i materijalnu podršku škole u projektu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA