"Izlazak iz ormara" - Željko Pervan gostuje u Bijeljini

Nakon showa "Predzadnji put", Željko Pervan vraća se na pozornicu s hit predstavom - "Izlazak iz ormara", koja će se igrati u Centru za kulturu u Bijeljini 30. maja u 20 časova.

"Izlazak iz ormara" - Željko Pervan gostuje u Bijeljini

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!" najavljuje Željko Pervan svoj novi šou, u kojem ponovno možete očekivati - neočekivano!

Pervan već tri decenije slovi za vodećeg i najharizmatičnijeg hrvatskog komičara koji vrlo često gostuje u regiji i inostranstvu.

Još od nastanka „Zločeste djece" preko legendarne „Večernje škole" pa sve do „Pervanova dnevnika", Pervanovi projekti, stand up šou i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarista i hroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i po svog najboljeg i najurnebesnijeg izdanja.

Ulaznice za predstavu su u prodaji na biletarnici Centra za kulturu po cijeni od 15 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA