DERMAMEDIC proslavio šesti rođendan! FOTO

Estetski centar „Dermamedic“ d.o.o. organizovao je tradicionalnu proslavu dana osnivanja firme i ordinacije. Šesti rođendan Estetskog centra „Dermamedic“ okupio je preko 200 zvanica iz svih oblasti društvenog, privrednog i političkog života Bijeljine. I ne samo Bijeljine.

DERMAMEDIC proslavio šesti rođendan! FOTO
FOTO: Bijeljina danas

- Za prethodnih šest godina smo jako mnogo napredovali. Počela sam sa ordinacijom za minimalnu invazivnu estetsku medicinu i kozmetologiju. Stalna stručna usavršavanja su sastavni dio našeg rasta. Vremenom smo otvorili i Centar za edukaciju kako bismo podijelili stečena znanja sa svim zainteresovanim. Uz to, bavimo se i veleprodajom medicinskih sredstava. Naše opredjeljenje za budućnost tiče se daljeg podizanja kvaliteta naših usluga i u tom pravcu stalnog stručnog usavršavanja. Sve u interesu zdravlja i ljepote naših klijenata", rekla je dr Marija Ristanović, alfa i omega Estetskog centra „Dermamedic".

Proslavu su svojim prisustvom uveličale brojne poznate ličnosti. Među njima posebnu pažnju plijenila je Suzana Mančić.

- Sve žene imaju taj cilj, da uspore starenje, koliko je to moguće. Lijepo bi bilo da to izgleda prirodno. Stoga, pored kućne njege jako je važna stručna njega. Žene moraju voditi računa kome će u tom smislu dati svoje povjerenje. Doktorka Marija je jedna izuzetna, pametna, vrijedna, samodisciplinovana žena koja zaslužuje povjerenje svake žene", istakla je Suzana Mančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA