Stanišić: Prestanite da ponižavate mlade

Ovo što radi Vlada Republike Srpske je velika sramota. Ogromna je dilema da li je veće poniženje mladima odrediti pred izbore cijenu od 100 maraka ili od njih tražiti, kad se cifra već odredi, da se cjenkaju - vrijede li isto svi ili su pred izbore malo skuplji oni koji ne rade.

Stanišić: Prestanite da ponižavate mlade

Ovako je Miloš Stanišić, lider bijeljinskog DNS i odbornik ove stranke u Skupštini grada, prokomentarisao, kako on kaže, "ili nespretnu ili glupu" izjavu premijera Radovana Viškovića o dodjeli pomoći mladima.

- Mladi su izloženi raznim vrstama poniženja. Kao da se utrkuju ko će na njih više hraknuti i dalje pljunuti, pogotovo na one kojima nisu obezbijedili šansu da ovdje nađu posao. Dajte da zaustavimo ovo, sa ovakvim ljudima se otelo živjeti ovdje- rekao je Stanišić.

On je naveo da je i javni prostor u Republici Srpskoj prljav, zatrovan sve gorim i težim međustranačkim prepucavanjima.

- Razumijem da je izborna godina i da svako grabi priliku da kupi poene za sebe, ali ne mora to da radi isključivo bacajući smeće na druge. Svojim izjavama odavno su zatrovali medije, a sad su prešli i na društvene mreže, na kojima upravo mladi provode dosta vremena. I na kraju - odredili su mladima cijenu od 100 maraka, za koju na kraju treba i da se cjenkaju. Nevjerovatno je do koje mjere bahatost ide, ali isto tako vjerujem da mladi odlično znaju da su samo zgodno sredstvo vlasti za izbore i da će znati na jesen zdravo da odluče - kaže Stanišić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA