Banjalučanin osumnjičen da je pretukao maloljetnika jer je brao trešnje

Policija iz Banjaluke uhaspila je Gojka S. (37) iz tog grada jer je u ponedjeljak pretukao maloljetnika i nanio mu teške povrede u banjalučkom naselju Lazarevo samo zato što je brao trešnje, saznaju "Nezavisne novine".

Banjalučanin osumnjičen da je pretukao maloljetnika jer je brao trešnje
FOTO: Pexels/Kindel Media

Kako saznajemo, više maloljetnika je u Lazarevu bralo trešnje, te ih je Gojko S. uhvatio i jednog od njih je pretukao, dok je ostalu djecu maltretirao i nije im dao da izađu iz dvorišta.

On je osumnjičen da je počinio krivično djelo nanošenje tjelesnih povreda.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su policijski službenici 23. maja ove godine, lišili slobode G.S. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

"Naime, istog dana oko 16 časova, nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da je navedeno lice na području naselja Lazarevo nanijelo tjelesne povrede maloljenom licu. Oštećenom licu ukazana je pomoć u Univerzitetsko - kliničkom centru Republike Srpske. Protiv G.S. biće podnešen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo", navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA