KORAK BLIŽE KA TRAŽENOM POSLU - U toku upis u Centru za obrazovanje i obuku

U toku je upis za kvalifikaciju, dokvalifikaciju, prekvalifikaciju i osposobljavanje u Centru za obrazovanje i obuku u Bijeljini, što je prilika više za zainteresovane koji su u potrazi za traženim i plaćenim poslovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

KORAK BLIŽE KA TRAŽENOM POSLU - U toku upis u Centru za obrazovanje i obuku

Svi koji žele da steknu prvu kvalifikaciju i diplomu srednje škole, da se dokvalifikuju ili prekvalifikuju, mogu to da urade uz olakšicu - plaćanje na rate, a znanje stečeno kroz obrazovanje u nekoj od srednjih škola koje u ponudi ima Centar za obrazovanje i obuku u Bijeljini upisuje se u radnu knjižicu i priznato je od poslodavca i u BiH i van nje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kroz programe ove ustanove godišnje prođe 150 do 200 ljudi, koji dalje uspješno pronalaze poslove koji im omogućavaju ostvarenje postavljenih ciljeva.

Kandidati imaju mogućnost kvalitetnog usmjerenja i korištenja svog znanja, a široka lepeza zanimanja nudi im po devet zvanja trećeg i četvrtog stepena, među kojima i traženo - za vozača motornih vozila, kao i da završe obuku za njegovatelja starijih i nemoćnih lica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Osnivač i vlasnik Centra za obrazovanje i obuku Mirko Savić, koji ima iskustvo u obrazovnim ustanovama duže od 15 godina, a nosi zvanje vanrednog profesora, za portal „Bijeljina danas" napominje da teorijsko-konsultativnu nastavu i ispitivanje polaznika vrše stručni i iskusni profesori raznih profila.

Na sajtu ove ustanove dostupne su sve informacije koje su kandidatima potrebne za upis, koje sadrže kako uslove, tako i spisak neophodnih dokumenata.

Upis se vrši u Bijeljini (Ulica Majevička,105) i Zvorniku (u Osnovnoj školi "Sveti Sava" 71A).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA