KORAK BLIŽE KA TRAŽENOM POSLU - U toku upis u Centru za obrazovanje i obuku

U toku je upis za kvalifikaciju, dokvalifikaciju, prekvalifikaciju i osposobljavanje u Centru za obrazovanje i obuku u Bijeljini, što je prilika više za zainteresovane koji su u potrazi za traženim i plaćenim poslovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

KORAK BLIŽE KA TRAŽENOM POSLU - U toku upis u Centru za obrazovanje i obuku

Svi koji žele da steknu prvu kvalifikaciju i diplomu srednje škole, da se dokvalifikuju ili prekvalifikuju, mogu to da urade uz olakšicu - plaćanje na rate, a znanje stečeno kroz obrazovanje u nekoj od srednjih škola koje u ponudi ima Centar za obrazovanje i obuku u Bijeljini upisuje se u radnu knjižicu i priznato je od poslodavca i u BiH i van nje.

Kroz programe ove ustanove godišnje prođe 150 do 200 ljudi, koji dalje uspješno pronalaze poslove koji im omogućavaju ostvarenje postavljenih ciljeva.

Kandidati imaju mogućnost kvalitetnog usmjerenja i korištenja svog znanja, a široka lepeza zanimanja nudi im po devet zvanja trećeg i četvrtog stepena, među kojima i traženo - za vozača motornih vozila, kao i da završe obuku za njegovatelja starijih i nemoćnih lica.

Osnivač i vlasnik Centra za obrazovanje i obuku Mirko Savić, koji ima iskustvo u obrazovnim ustanovama duže od 15 godina, a nosi zvanje vanrednog profesora, za portal „Bijeljina danas" napominje da teorijsko-konsultativnu nastavu i ispitivanje polaznika vrše stručni i iskusni profesori raznih profila.

Na sajtu ove ustanove dostupne su sve informacije koje su kandidatima potrebne za upis, koje sadrže kako uslove, tako i spisak neophodnih dokumenata.

Upis se vrši u Bijeljini (Ulica Majevička,105) i Zvorniku (u Osnovnoj školi "Sveti Sava" 71A).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    8°C
  • 11:00

    10°C
  • 14:00

    15°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

144 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 06:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI