Informacije o vodosnabdijevanju za 26. maj

Informacije o vodosnabdijevanju za 26. maj

Zbog zahvatanja većih količina vode a zbog gašenja požara u fabrici „Sava", došlo je do naglih mijenjanja pritiska u vodovodnom sistemu, što je izazvalo pucanje jednog od transportnih cjevovoda i veći kvar na vodovodnoj mreži u Ulici Nikole Spasojevića u Bijeljini. Nakon čega je nastupio i prekid u vodosnabdijevanju cijelog grada i okoline do koga je došlo noćas nešto prije 23 časa a prekid je trajao oko sat vremena.

Posle normalizacije vodosnabdijevanja bez vode su i dalje ostali samo stanovnici ulica:Nikole Spasojevića, Loznička, Kralja Tvrtka i dio Ulice Galac. Taj prekid još uvijek traje a normalizacija u vodosnabdijevanju i na ovoj lokaciji se očekuje danas do 15 časova.

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od dva do tri sata i uKarađorđevoj ulici u Dvorovima, uključujući sve priključne, susjedne ulice, kao i u naselju Patkovača.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA