Vučić otkrio kada će razgovarati sa Putinom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sa šefom ruske države Vladimirom Putinom razgovarati u nedjelju u 11 sati.

Vučić otkrio kada će razgovarati sa Putinom

Vučić je, komentarišući izjavu Srđana Milivojevića da uskoro uslijediti "spasiba na družbi", kazao da će toga svakako biti jer će razgovarati sa Putinom, kao i da se obojica uvijek pristojno ponašaju i pozdravljaju i zahvaljuju.

"Taj koji je to rekao ne zna nijedan jezik", kritikovao je on.

Vučić je, osvrnuvši se na osmijehe i podsmijehe pojedinaca u vezi razgovora sa Putinom, najavio da će se s njim čuti u 11 sati.

"Svaka priča, izmišljotina, sve im padne u vodu, svaka laž, baš ih briga, sutradan nastave sa novim, a narod mora da živi i gleda ko je taj koji će da brine, da se ponaša odgovorno i ozbiljno", dodao je on.

Izrazio je uvjerenje da će sa Putinom imati ozbiljan, korektan razgovor, da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima.

Vučić je najavio da će uskoro biti važnih posjeta iz Evrope, svijeta, ali i Ruske federacije, pošto samo u jednu zemlju mogu da dođu, dok, kaže, im "ovi stručnjaci ne kažu da to više ne mogu".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA