Detalji nereće u kojoj se utopio dječak u Ostojićevu kod Bijeljine

Potraga za trinaestogodinjim dječakom koji se utopio u rijeci Savi, nastaviće se i sutra s obzirom da ronioci do sad nisu imali sreće da ga pronađu, dječak je upao u rijeku usljed igre sa drugim vršnjacima.

Detalji nereće u kojoj se utopio dječak u Ostojićevu kod Bijeljine
FOTO: InfoBijeljina

Aleksandra Malinović iz Republičke uprave Civilne zaštite rekla jeda je vršena potraga nekoliko kilometara na vodi, te da su ronioci iz ronilačkog kluba iz Bijeljine takođe bili priključeni u potragu.

- Za sad se potraga završava, dječak je nestao oko 16 časova. Što se tiče sutrašnjih aktivnosti, pripadnici SAJ, ronilački tim će se pridružiti i radiće u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina kao i sa ostalima pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite. Za danas nažalost nemamo nikakvih rezultata - rekla je Malinovićeva.

Navodi da detalja nesreće za sad nema puno, te da sve što su saznali jeste da su se tri dječaka igrala pored rijeke i da je jedan od njih iznenada počeo da vrišti i počeo da se utapa, prenosi ATV.

- Jedan od očevidaca sa vikendice je pokušao da mu pomogne i do nekog trenutka ga je počeo da prati u vodi dokle ga je vidio, međutim tu mu se gubi svaki trag. Pokazano nam je mjesto gdje dječak nestao, a koji je pretražen i sve, ali za sada nikakvih naznaka nema - rekla je Malinovićeva.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA