Nikola Drobnjak juriša na Evropski tron

U Zvornku će se 03. Juna održati peti po redu kik boks turnir pod nazivom Arena Fight Night 5 - Battle for Belt. Prethodna četri turnira su bila održana u Srbiji i Crnoj Gori, a sada po prvi put i na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Nikola Drobnjak juriša na Evropski tron

Tim povodom u Zvorniku je održana promocija predstojećeg projekta.Turnir će biti pod pokroviteljstvom Grada Zvornik i Ministarstva porodice omladine i sporta, a uz medijsko partnerstvo Arene Channel Group.

U okviru projekta biće održano 7 kvalitetnih uvodnih borbi, dok će meč večeri biti borba za pojas Evropskog WAKO Pro šampiona, kategorija 81.400, disciplina low kick, 5 x 3 minuta, u kojoj će se sastati domaći takmičar Nikola Drobnjak i Dimitar Gjorgjiev iz Makedonije.

Direktor turnira AFN i supervizor ovog meča Srđan Bugarčić je istakao da očekuje kvalitetan program, kao i na prethodna 4 turnira, i najavio je za ovu godinu još 3 turnira iz serije AFN: krajem jula Ohrid - Makedonija, početkom oktobra Beograd - Srbija, i novembar Maribor - Slovenija.

Organizator turnira Ognjen Pavlovic ispred ABS (Akademije borilačkih sportova) je istakao da su preuzete sve organizacione aktivnosti, kako bi bio opravdan renome turnira AFN. Zahvalili su se Areni Channel Group i direktoru Nebojši Žugiću, kao i sportskom direktoru AFN Srđanu Bugarčiću na ukazanom poverenju.

Ognjen je istakao veliku zahvalnost Gradu Zvornik i Ministarstvu porodice omladine i sporta kao pokroviteljima manifestacije, kao i sponzorima: Lein d.o.o , Gradex d.o.o., Keso- promet d.o.o.,Keso - gradnja d.o.o., Domax, Sport cafe, Enikon gradnja d.o.o., Alumina d.o.o., Genex d.o.o., Vivia d.o.o., Jokic invest d.o.o. , Z marketi d.o.o. i MD čisto i uredno.

Pretedent na Evropski tron Nikola Drobnjak je istakao da je zadovoljan dosadašnjim pripremama i da se nada da će 03. Juna pojas Evropskog šampiona biti u njegovom vlasništvu.Zvanično mjerenje zakazano je za 02. Jun, a početak turnira je predviđen 03.06. 2022.godine sa početkom u 20h u RSC Zvornik, i uz direktan tv prenos na Areni Fight.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 11:00

    13°C
  • 14:00

    15°C
  • 17:00

    13°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

117 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

322 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI