Nikola Drobnjak juriša na Evropski tron

U Zvornku će se 03. Juna održati peti po redu kik boks turnir pod nazivom Arena Fight Night 5 - Battle for Belt. Prethodna četri turnira su bila održana u Srbiji i Crnoj Gori, a sada po prvi put i na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Nikola Drobnjak juriša na Evropski tron

Tim povodom u Zvorniku je održana promocija predstojećeg projekta.Turnir će biti pod pokroviteljstvom Grada Zvornik i Ministarstva porodice omladine i sporta, a uz medijsko partnerstvo Arene Channel Group.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U okviru projekta biće održano 7 kvalitetnih uvodnih borbi, dok će meč večeri biti borba za pojas Evropskog WAKO Pro šampiona, kategorija 81.400, disciplina low kick, 5 x 3 minuta, u kojoj će se sastati domaći takmičar Nikola Drobnjak i Dimitar Gjorgjiev iz Makedonije.

Direktor turnira AFN i supervizor ovog meča Srđan Bugarčić je istakao da očekuje kvalitetan program, kao i na prethodna 4 turnira, i najavio je za ovu godinu još 3 turnira iz serije AFN: krajem jula Ohrid - Makedonija, početkom oktobra Beograd - Srbija, i novembar Maribor - Slovenija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Organizator turnira Ognjen Pavlovic ispred ABS (Akademije borilačkih sportova) je istakao da su preuzete sve organizacione aktivnosti, kako bi bio opravdan renome turnira AFN. Zahvalili su se Areni Channel Group i direktoru Nebojši Žugiću, kao i sportskom direktoru AFN Srđanu Bugarčiću na ukazanom poverenju.

Ognjen je istakao veliku zahvalnost Gradu Zvornik i Ministarstvu porodice omladine i sporta kao pokroviteljima manifestacije, kao i sponzorima: Lein d.o.o , Gradex d.o.o., Keso- promet d.o.o.,Keso - gradnja d.o.o., Domax, Sport cafe, Enikon gradnja d.o.o., Alumina d.o.o., Genex d.o.o., Vivia d.o.o., Jokic invest d.o.o. , Z marketi d.o.o. i MD čisto i uredno.

Pretedent na Evropski tron Nikola Drobnjak je istakao da je zadovoljan dosadašnjim pripremama i da se nada da će 03. Juna pojas Evropskog šampiona biti u njegovom vlasništvu.Zvanično mjerenje zakazano je za 02. Jun, a početak turnira je predviđen 03.06. 2022.godine sa početkom u 20h u RSC Zvornik, i uz direktan tv prenos na Areni Fight.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA