"TROFEJ BIJELJINE 2022" okupio 530 karatista iz zemlje i inostranstva

Protekle nedjelje u Bijeljini, u organizaciji karate kluba "UNSU", održano je V Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine "TROFEJ BIJELJINE 2022".

Turnir je ove godine okupio 48 klubova iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Austrije, Slovačke i Bosne i Hercegovine sa 530 učesnika u 670 takmičarskih kategorija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kao i predhodnih godina ovaj tradicionalni turnir održao se pod pokroviteljstvom administrativne službe Grada Bijeljina, te kompanije "Lykos Balkan Metals" generalnog sponzora kluba.

- Pored njih veliki doprinos dali su mnogobrojni privrednici našeg grada koji su svojom nesebičnim zalaganjem pomogli su da ponovo u Bijeljini imamo jedan vrhunski karate događaj. Treba napomuti da se turnir održava svake godine uz saglasnost i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine. I kao takav nalazi se u zvaničnom kalendaru karate saveza Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, saopštio je organizator ovog sportskog događaja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pobjednik ovogodišnjeg V Otvorenog karate prvenstva Grada Bijlejne "Trofej Bijeljine 2022" u ekipnoj konkurenciji je kk "RODA" iz Beograda ispred kk."Šampioni" iz Bijeljine, kk."Omladinac" iz Podgorice" i kbs."Tuzla" iz Tuzle su na trećem mjestu.

Pehar pojedinačnih ovogodišnjih pobjednika Trofeja Bijeljine u seniorskoj open muškoj i ženskoj konkurenciji pripao je Muradbašič Harisu takmičaru kk."Orka" iz Lukavaca i Rama Dielleza Rama iz kk."Ulcinj" iz Ulcinja.

- Tokom cijelog dana u sportskoj dvorani Gimnazije viđena su nadmetanja u obje takmičarske karate discipline za sve uzraste, u preko 120 takmičarskih kategorija. Ono što je ove godine obilježilo turnir jeste učešće eminentnih klubova iz Crne Gore, Slovačke i Srbije. Oni su svojim kvalitetom koji posjeduju zasigurno podigli kvalitet turnira u takmičarskom smislu na još viši nivo. Pored toga, kao organizatori smo se potrudili, da ove godine obezbijedimo uživo prenos kompletnog takmičarskog dana. Tako su svi ljubitelji karate sporta, roditelji učesnika, koji su bili spriječeni doći, mogli pratiti takmičenje direktno, navodi organizator turnira.

- U ime organizacionog Odbora turnira, UO kk "UNSU" kao tehničkog organizatora i domaćina zahvaljujemo se svim klubovima na učešću i podršci. Pored učesnika, veliku zahvalnost dugujemo kompaniji "Lykos Balkan Metals" generalnom sponzoru kluba koji je dao veliki doprinos da ovogodišnji "Trofej Bijeljine" bude organizovan na najvišem mogućem nivou. Naravno sve bi bilo teže da nismo imali i podršku administrativne službe Grada Bijeljina koja nam je omogućila besplatno korištenje sportske dvorane na čemu smo takođe zahvalni. Pored navedenog, moram istaći da je ovogodišnji "Trofej Bijeljine" podržao veliki broj sponzora i prijatelja kluba kojima dugujemo veliku zahvalnost jer su svojom nesebičnom podrškom dali nemjerljiv ključan doprinos organizaciji turnira. Na kraju, veliko hvala svim medijima na praćenju i promociji turnira. Svim članovima kluba i roditeljima bez kojih bi sve ovo bilo nemoguće od srca prije svega čestitke na postignutim rezultatima, svakako i velikom doprinosu da imamo jedan ovakav turnir u našem gradu i našoj organizaciji! Pobjednicima turnira i osvajačima medalja na ovogodišnjem turniru upućujemo sve čestitke sa željom da se i naredne godine okupimo, po šesti put, u Bijeljini, poručio je Goran Ivković predsjednik UO kluba i direktor turnira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA