Radović: Šarović i Trivićeva - dobitna kombinacija, SNSD nema ništa više da ponudi narodu!

Nama treba miran, staložen, mudar i iskusan srpski član Predsjedništva BiH koji će zastupati srpske interese u Sarajevu i energičan, odlučan i pravedan predsjednik Republike Srpske, kaže Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

Radović: Šarović i Trivićeva - dobitna kombinacija, SNSD nema ništa više da ponudi narodu!

On ističe da je upravo izbor Mirka Šarovića i Jelene Trivić dobitna kombinacija za opoziciju, ali i za samu Republiku Srpsku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Radović kaže da tome u prilog ide činjenica da je u fokusu njihovog programa ekonomija i životni standard građana, vladavina prava i vraćanje funkcija institucijama koje se sada nalaze u rukama nekoliko ljudi.

Republika Srpska je danas predstavljena kao globalni problem i nas zaobilaze i strani investitori i politički faktori, kaže Radović i podsjeća da je EU obustavila 1,2 milijarde finansijskog paketa za Republiku Srpsku.

Zamjenik predsjednika SDS kaže da smo najsiromašniji u Evropi i drugi po korupciji u svijetu i da je to rezultat vladavine SNSD-a.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Biće zanimljivo vidjeti koga će SNSD suprotstaviti našim kandidatima i sa kojim programom jer oni nemaju ništa više da ponude građanima Republike Srpske", kaže Radović i dodaje:

- Mi smo sigurni da su to Željka Cvijanović i Milorad Dodik. NJih i priželjkujemo jer je Mirko Šarović jedini koji je pobijedio Milorada Dodika, a Željka Cvijanović je već gubila od kandidata PDP-a Mladena Ivanića, ali i u Banjaluci je izgubila od Vukote Govedarice, tako da im je Jelena Trivić nerješiva enigma koju ne mogu da pobijede u bilo kojoj varijanti", uvjeren je Radović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA