AKCIJA U CENTRU BIJELJINE Ukljanjanje grafita sa neprimjerenim sadržajem

U organizaciji Mjesne zajednice Stari grad, u ponedjeljak počinju aktivnosti na prefarbavanje grafita na stambenim zgradama i privatnim kućama u dijelu centra grada i gradskoj zoni koju teritorijalno pokriva Mjesna zajednica Stari grad.

AKCIJA U CENTRU BIJELJINE Ukljanjanje grafita sa neprimjerenim sadržajem

Prema riječima predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Milorada Jovića, akcija, koja će početi u ponedjeljak u 16.00 časova, trajaće nekoliko dana dok se ne završi prefarbavanje grafita koji su iscrtali građani, vjerovatno mladi, uništavajući izgled zgrada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Uređenje dijelova fasada i ukljanjanje grafita sa neprimjerenim sadržajem počeće na objektima u ulicama Svetog Save, Miloša Obilića i Dimitrija Tucovića", rekao je Jović.

Prema njegovim riječima, bitno je istaći da će akcija biti sprovedena sredstvima uz pomoć donacija, što je dokaz da se budi svijest naših sugrađana i pokazuje želja da živimo u uređenijem gradu.

Svi sugrađani iz Mjesne zajednice Stari grad sve probleme u ovoj mjesnoj zajednici mogu prijaviti u prostorijama MZ u Ulici Svetog Save, kod crkve Svetog Đorđa i na broj telefona 065924115.Semberija info

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA