Nagrađeni najbolji učenici iz Crnjelova, Ognjen Gajić učenik generacije FOTO

Osnovna škola "Sveti Sava" iz Crnjelova i ove, kao i prethodnih godina, predstavila se Završnom smotrom učeničkog stvaralaštva. Smotra je održana u Domu kulture u Donjem Crnjelovu uz prisustvo brojnih roditelja, nastavnika i učenika.

Nagrađeni najbolji učenici iz Crnjelova, Ognjen Gajić učenik generacije FOTO

Učenici su se predstavili igrom, pjesmom i glumom, a nagrađeni su učenici koji su se isticali na takmičenjima, u uspjehu i vladanju kao i oni koji nisu napravili nijedan izostanak u toku školske 2021/22. godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Učenik Ognjen Gajić proglašen je učenikom generacije, a on je ujedno i zauzeo prvo mjesto na republičkom nivou na literarnom konkursu u organizaciji Crvenog krsta Republike Srpske na temu "30 godina stazama humanosti", pod mentorstvom nastavnice srpskog jezika Tanje Gudalo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Da su učenici iz Crnjelova uspješni govori i osvojeno prvo mjesto na Republičkom takmičenju "Djeca u saobraćaju 2022’’, kao i dobri plasmani na takmičenjima iz matematike, recitacija i mnogih drugih.

Direktor škole, Dragana Kokanović Perić istakla je da je jako ponosna na učenike, nastavnike kao i na odličnu saradnju sa roditeljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA