POČINJE BUM LJETNA LIGA Dođite da zajedno uživamo u dobroj atmosferi i kvalitetnom futsalu!

Sutra od 19 časova na terenima osnovne škole "Sveti Sava" počinje "BUM Ljetna liga" - turnir u malom fudbalu koji će okupiti 12 profesionalnih ekipa, kako iz zemlje tako i inostranstva. Ukupan fond nagrada ove godine preko 7500KM!

POČINJE BUM LJETNA LIGA Dođite da zajedno uživamo u dobroj atmosferi i kvalitetnom futsalu!

Udruženje mladih "BUM" iz Bijeljine po peti put je organizator ove sportske manifestacije, koje će trajati od 30. juna do 03. jula.

Ekipe su razvrstane u četiri grupe koje će prva dva dana lige igrati kvalifikacione mečeve. Trećeg dana se igraju četvrtfinalne utakmice, a za završni dan su rezervisana dva polufinala, utakmica za treće mjesto i finale.

Na turniru snage će odmjeriti i mlađe selekcije, a tokom finalne večeri publika će moći da uživa u revijalnom meču bijeljinskih legendi koji su proslavili mali fudbal u Bijeljini.

- Ovaj društveno-odgovorni projekat vrlo rado ogranizujemo svake godine. Uz pomoć naših pokrovitelja i sponzora kao i svake godine dio sredstava usmjerimo na samu adaptaciju i sanaciju terena. Prethodnih godina je urađeno mnogo na našu inicijiativu te agilnosti direktora škole - asfaltiranje terena, renoviranje ograda, adaptacija sjedećih mjesta, ograđivanje terena, renoviranje koševa. Srećni što smo pomogli školi te dali na korištenje sve što smo uradili novim mladim generacijama koje dolaze te provode svoje vrijeme na "školskom", rekao je Darko Šerfezi, predsjednik "BUM" udruženja.

Ove, kao i prethodnih godina organizatori su za posjetioce pripremili nagradnu tombolu sa vrijednim nagradama, TV 42", putovanja na more, SKI pasovi, vrijedne robne nagrade, vaučere od vrijednosti, sezonske karte za bazene i mnogo toga drugog.

Dođite da zajedno uživamo u dobroj atmosferi i kvalitetnom futsalu, poručili su organizatori Ljetnje lige!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI