Digla se prašina zbog skupog odreska na podu Nusretovog restorana

Snimak iz jednog restorana popularnog turskog kuvara Nusreta Gokčea, poznatog kao Salt Bae, koji je na lošem glasa zbog jako visokih cena hrane, deli se na društvenim mrežama.

Digla se prašina zbog skupog odreska na podu Nusretovog restorana
FOTO: Depositphotos

Naime, mnoge je isprovocirala reakcija radnika restorana koji je, tokom pripremanja papreno skupog odreska, po kome je Nusret i postao poznat, oborio jedan komad mesa sa stola i samo nastavio da radi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Momak je ispred sebe imao tri odreska koje je trebalo da iseče, ali je jedan, zbog njegovog naglom pokreta rukom, završio na podu. Radnik je samo pogledao parče koje košta 270 dolara i nastavio da seče, a njegov kolega je pokupio meso.

Video je za četiri dana skupio milion pregleda, a izazvao je i mnoštvo komentara na pomenutoj mreži. TikTokeri su, šaljivo ali i ironično, pisali:

"Znači, dva puta je naplatio odrezak", "Odrezak će se vratiti kao 'novi'", "Zašto nije mogao da se fokusira na rezanje?", "Sigurno plače u sebi", "Bube na podu su sigurno presrećne", "Pravilo od pet sekundi", "Tip je rekao: 'Šou mora da se nastavi", "Kažu 'donećemo vam novi', a donesu isti".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

@zabed99 #fail #fyp #saltbae #viral #salt #turkiye #turkey #istanbul ♬ Oh No - Kreepa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA