Prijem za djecu sa Kosmeta u Gradskoj upravi Bijeljina

Sedmodnevni boravak 42 djece sa Kosova i Metohije u porodicama u Bijeljini ojačalo je bratske veze koje se i na ovaj način godinama grade sa Republikom Srpskom i koje će trajati zauvijek, izjavio je danas predsjednik privremenog organa opštine Peć Miloš Dimitrijević.

Prijem za djecu sa Kosmeta u Gradskoj upravi Bijeljina

Na prijemu u sjedištu Gradske uprave Bijeljina on je zahvalio roditeljima koji su ugostili djecu sa Kosmeta i ocijenio da su, dijeleći ljubav, vratili svjetlost mališanima koji žive u teškim uslovima.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević je u izjavi novinarima istakao da nijedno dijete ne treba da živi u uslovima u kakvima žive djeca na Kosovu i Metohiji.

Đurđević je izrazio nadu da će i ovaj boravak u Bijeljini i drugim gradovima u Republici Srpskoj djeci sa Kosmeta uliti nadu i snagu da se izbore da njihov život bude bolji.

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović je na prijemu za djecu i nastavnike iz mjesta Velika Hoča, Orahovac i Goraždevac poručio da se druženjem djece sa Kosova i Metohije i Republike Srpske jačaju sloga i jedinstvo i stvaraju veze za budućnost.

"Životni izazovi ne manjkaju ni u Republici Srpskoj ni na Kosovu i Metohiji, a djeca treba da rastu osnažena i da su upućeni jedni na druge, u bratstvu i slozi zauvijek", rekao je Petrović.

Boravak djece u Bijeljini dio je projekta "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA