Na Jahorini počeo kamp za mlade rukometaše FOTO

U organizaciji Rukometnog kluba Bijeljina na Jahorini je počeo 6. Međunarodni rukometni kamp.

Na Jahorini počeo kamp za mlade rukometaše FOTO

Kamp će trajati sedam dana u periodu od 29.6.2022 do 5.7.2022 godine.

Ove godine organizator je angažovao 9 rukometnih stručnjaka koji će svoje dragocjeno znanje nesebično prenositi učesnicima kampa.

Na Jahorini se nalazi 140 djevojčica i dječaka iz Beograda, Čačka, Nove Varoši, Bijeljine, Dervente, Doboja, Prijedora i Gradiške.

- Cilj kampa je da mladi i talentovani rukometaši odrade treninge sa trenerima iz drugih sredina i da dobiju novo znanje o rukometu koje će koristiti kroz čitavu svoju karijeru. Pored stručnog rada, djeca će biti u prilici da kroz šetnju u prirodi upoznaju olimpijsku ljepoticu Jahorinu, posjete bazen, zabavni park i ostale sadržaje prikladne za njihov uzrast, saopštili su iz RK Bijeljina.

Organizaciju Međunarodnog rukometnog kampa "Jahorina 2022" su pomogli Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstvo civilnih poslova BiH, BEMA d.o.o Banja Luka, Gradska uprava Grada Bijeljina, Opština Pale, Opština Istočno Sarajevo, Rukometni savez Republike Srpske, Kompanija Mozzart, Kompanija Jaćimović d.o.o, Orao A.D, Vivia, Dermamedic d.o.o, Garant osiguranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA