LJubiša Petrović nosilac liste SDS za NSRS iz izborne jedinice 6

Nakon razgovora predsjednika SDS Mirka Šarovića sa predstavnicima Gradske organizacije SDS Bijeljina odlučeno je da gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović bude nosilac liste SDS u IJ6 za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

LJubiša Petrović nosilac liste SDS za NSRS iz izborne jedinice 6

- Mjesto na listi takođe našla je i Mirjana Orašanin, aktuelna odbornica SDS u gradskoj skupštini. Uz Tomicu Stojanovića, člana Predsjedništva SDS i predsjednika Gradskog odbora SDS, sigurno je da naše ambicije u Bijeljini, a i u cijeloj izbornoj jedinici značajno rastu. Očekujemo da će u IJ6 SDS imati najjači izborni rezultat i da ćemo iza sebe ostaviti sve druge liste političkih partija, navodi se u saopštenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Da će izborna lista SDS za NSRS iz IJ6 biće pobjednička dokaz za to je i činjenica da će se na njoj naći i Đorđe Milićević, načelnik opštine Šamac.

- Uz LJubišu Petrovića, kao nosioca i Milićevićeva kandidatura daje nam za pravo da već sad možemo da budemo sigurni u uspjeh svih naših lista u Semberiji, Majevici i Posavini. Zajedno do pobjede!,  poručili su iz SDS

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA