DDK "Zdravlje" Bijeljina: Akcija dobrovoljnog darovanja krvi protekla više nego uspješno

Društvo dobrovoljnih davalaca krvi "Zdravlje" Bijeljina i Zavod za transfuzijsku medicinu Republike Srpske sproveli su još jednu u nizu uspješnih akcija dobrovoljnog darovanja krvi na kojoj je uzelo učešće preko stotinu naših sugrađana i gostiju, ovoga puta povodom Pantelinskih dana.

DDK "Zdravlje" Bijeljina: Akcija dobrovoljnog darovanja krvi protekla više nego uspješno

Predsjednik Društva DDK Vlado Simić istakao je da se osjeća presrećno jer se uspješno sprovela još jedna humana priča koju su podržali naši sugrađani, članovi društva, gosti iz Srbije i Crne Gore, ali i Crkvena opština Dvorovi koja je podržala akciju i bez naknade ustupila svoje prostorije za svečani ručak organizovan za sve dobrovoljne davaoce krvi. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Bila je to odlična prilika da se članovi društva i gosti malo bolje upoznaju, razmijene iskustva, ostvare neke nove kontakte i prijateljstva.

Svečanom ručku prisustvovala je i načelnica Odjeljenja transfuzije u Bijeljini prim. dr Snežana Gegić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Tom prilikom uručeni su simbolični pokloni, plakete i zahvalnice, kako gostima tako i onima koji su se prvi put odazvali jednom ovakvom pozivu i uključili se u akciju, ali i onima koji su pomogli društvo i akciju, bilo materijalno ili finansijski.


Z.K.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA