Udruženje "Garda Panteri": Sraman čin gradonačelnika

"Najoštrije osuđujemo sraman čin gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića da se ne rukuje sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Borisom Pašalićem", navodi se u saopštenju Udruženja veterana "Garda Panteri".

Udruženje "Garda Panteri": Sraman čin gradonačelnika

"Ovo saopštenje smo izdali na zahjtev mnogih poljoprivrednika, boraca u Semberiji koji smatraju da je ministar Pašalić veoma odgovoran čovjek prema poljoprivrednicima. Našem gradonačelniku je važno da je u Bijeljinu doveo Šefika Džaferovića i Edina Ramića ministra raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi Federacije BiH. Pitamo gradonačelnika čiji je on gradonačelnik i da li mu je draža sarajevska čaršija ili inistiticije Republike Srpske. Ministru Pašaliću pružamo puno podršku i uvijek je dobrodošao u Semberiju, a naš gronačelnik neka dočekuje neprijatelje Republike Srpske i neka se rukuje sa njima", poručili su iz Udruženja veterana "Garda Panteri". TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Petrović je juče odbio je da se pozdravi sa Pašalićem na proslavi 65 godina Fudbalskog kulba "Zadrugar" u Doljem Crnjelovu. Pašalić je prethodno juče u Crnjelovu obišao i sistem za navodnjavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA