Uhapšen kada je zalivao marihuanu

Lice čiji su inicijali M.M. iz Bajine Bašte u Srbiji uhapšeno je nakon što je zatečeno da u neposrednoj blizini kuće koju koristi u Bratuncu zaliva četiri zasada marihuane, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšen kada je zalivao marihuanu

U pretresu kuće i pomoćnih prostorija koje koristi M.M. pronađena je manja količina marihuane, drobilica, digitalna vaga za precizno mjerenje, 262 puščana metka, osam okvira za pušku i dvije puške sa optičkim nišanima.

Na području Srebrenice pronađen je 31 zasad marihuane visine od 125 do 280 centimetara i četiri zasada biljke visine od 90 do 130 centimetara na području Bratunca.

Na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, postupajući po akciji "Plantaža 2022", pripadnici Policijske uprave Zvornik pretresli su stan i drugih prostorija koje koristi lice S.M. iz Srebrenice i lice M.M. iz Bajne Bašte.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se nadležnom tužilaštvu dostave izvještaji o krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga protiv S.M. i M.M. i izvještaj o krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija protiv lica M.M.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA