Podrška resornog ministarstva kompaniji "Mega drvo"

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević izjavio je nakon današnje posjete uspješnoj izvoznoj kompaniji u drvoprerađivačkoj industriji "Mega drvo" u Bijeljini da je podrška resornog ministarstva usmjerena na ovakve društveno odgovorne firme za njihov dalji razvoj.

Podrška resornog ministarstva kompaniji "Mega drvo"

Petričević je nakon obilaska pogona istakao da "Mega drvo" ima zatvoren komletan proizvodni ciklus od trupca do gotovog proizvoda.

U razgovoru sa predstavnicima kompanije ukazano je na problem snabdijevanja sirovinom, a ministar je rekao da je cilj Vlade i resornog ministarstva da sagleda i rješava probleme kako bi se olakšalo poslovanje privrede u Srpskoj. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Milkica Lukić iz kompanije "Mega drvo" kaže da se njihova proizvodnja, izvoz i broj zaposlenih konstantno povećavaju, a u svom razvoju imaju podršku Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske.

"U prošloj godini imali smo određene investicije i za to dobili podršku resornog ministarstva, imamo podsticaj za povećanje plata radnicima i ova dobra saradnja, kao i današnja posjeta ministra Petričevića znači da smo prepoznati kao domaćinska kuća koja se trudi u svakom trenutku da predstavi neki boljitak u našem društvu", je Lukićeva novinarima.

Prema njenim riječima, firma "Mega drvo" ima 336 zaposlenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA