Izabrana nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko Distrikta i Hotela Jelena Brčko, u organizaciji Direkcije "Miss BiH za Miss svijeta", juče je održana manifestacija “Miss Brčko Distrikta 2022”. Lente iznenađenja za posjetioce, bile su Miss Semberije i Miss Podrinja.

Izabrana nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

- Dvadeset i šestu godinu za redom BiH, putem zvanične Direkcije “MISS BiH” ravnopravni je učesnik jednog od najgledanijih projekata “MISS SVIJETA”, koji u svom predznaku nosi naziv “ljepota sa svrhom”. Od 1996. godine, pa do danas, postižemo visoke rezultate, radeći uprkos vremenu i svim nepovoljnim prilikama koje su zadesile svijet. Izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo. U toku 2022, uz pokroviteljstvo nadležnih institucija, pokrenuli smo projekat “kupujmo, putujmo domaće” s ciljem razvoja domaćeg turizma i domaće proizvodnje, saopštili su Direkcije "Miss BiH".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Oni navode da sve djevojke dobijaju, pored ogromnog publiciteta, i korisne stručne treninge iz oblasti onlajn komunikacija, javnog nastupa, stajlinga, fotografije, kao i iz domena ličnog razvoja.

Prvoplasirane djevojke su:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Miss Brčko Distrikta 2022 je Matea Franjić
Prva pratilja – Arijana Šabanović
Druga pratilja – Vanesa Mahmuzić
Miss ABC Models – Viktorija Nikolić
Miss Foto Model – Marija Lukić

Miss Semberije 2022 je Marija Bošnjaković
Miss Podrinja 2022 je Željka Maksimović
Miss EMI Magazin – Nevena Pejčić
Miss Fotogeničnosti – Tatjana Ilić

- Mateu Franjić, pobjednicu Miss BD 2022, očekuje bogata nagrada i fantastična prilika – pravo učešća na finalnom izboru za Miss BIH za Miss Svijeta 2022/2023. Ova nagrada podrazumijeva i dvonedeljne pripreme za navedeni finalni izbor kao i poklon profesionalni modni book agencije Abc Models Mgmt international.  Sve ostale djevojke koje su ponijele lente, stiču pravo učešća na kasting Miss Federacije BiH 2022 kao i Miss Republike Srpske 2022, zavisno o tome iz kojeg grada dolaze. Zahvaljujemo se Vladi Brčko Distrikta i Hotelu Jelena Brčko, koji su pomogli da ove mlade djevojke dobiju svoju šansu i budu dijelom projekta koji ističe pozitivne vrijednosti našeg društva i u čijem središtu su mladost, ljepota, inteligencija i humanost, ističu organizatori “Miss Brčko Distrikta 2022”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA