Stanišić o Andrei Dorić: Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon

Slučaj Andree Dorić i njenog bahatog priznanja da je politička podobnost ključ za uspjeh ne smije da bude još jedan u nizu – tri dana priče i pojeo vuk magarca. Na ovom moramo zajedno da istrajemo, jer je upravo ta bahatost razlog zbog kojeg gubimo Republiku Srpsku.

Stanišić o Andrei Dorić: Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon

Ovako je Miloš Stanišić, član bijeljinskog odbora PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina prokomentarisao slučaj priznanja poslanika Socijalističke partije u NSRS Andree Dorić da je na poziciju izvršnog direktora Puteva RS i u Upravni odbor Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS, iako je bila redovna konkursna procedura, imenovana „jer je imala podršku partije“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Podsjećam da je Dorićeva prvenstveno poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, institucije kojoj bi od januara 1992. trebalo da se poklonimo svaki dan. Što više puta preslušate tu njenu izjavu shvatite da su obezvrijedili sve, pa i našu veliku Narodnu skupštinu. Vrijeme je da vratimo čast i dostojanstvo u Republici Srpskoj, da više ne vladaju ljudi kojima je obraz – đon, da otvorimo prostor i za ljude koji nemaju političku podobnost, već struku, znanje i odanost Republici Srpskoj, a ne isključivo partijskom šefu“, rekao je Stanišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA