Stanišić o Andrei Dorić: Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon

Slučaj Andree Dorić i njenog bahatog priznanja da je politička podobnost ključ za uspjeh ne smije da bude još jedan u nizu – tri dana priče i pojeo vuk magarca. Na ovom moramo zajedno da istrajemo, jer je upravo ta bahatost razlog zbog kojeg gubimo Republiku Srpsku.

Stanišić o Andrei Dorić: Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon

Ovako je Miloš Stanišić, član bijeljinskog odbora PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina prokomentarisao slučaj priznanja poslanika Socijalističke partije u NSRS Andree Dorić da je na poziciju izvršnog direktora Puteva RS i u Upravni odbor Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS, iako je bila redovna konkursna procedura, imenovana „jer je imala podršku partije“. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Podsjećam da je Dorićeva prvenstveno poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, institucije kojoj bi od januara 1992. trebalo da se poklonimo svaki dan. Što više puta preslušate tu njenu izjavu shvatite da su obezvrijedili sve, pa i našu veliku Narodnu skupštinu. Vrijeme je da vratimo čast i dostojanstvo u Republici Srpskoj, da više ne vladaju ljudi kojima je obraz – đon, da otvorimo prostor i za ljude koji nemaju političku podobnost, već struku, znanje i odanost Republici Srpskoj, a ne isključivo partijskom šefu“, rekao je Stanišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA