Kefir je možda najveći mačak na svetu, ali je pravi „nežni džin"

Julija Minina je novim objavama na društvenim mrežama podsetila pratioce da je vlasnica verovatno najveće mačke na svetu. Ovog puta, pored kućnog ljubimca, snimila je i svoju dvogodišnju ćerku.

Kefir je možda najveći mačak na svetu, ali je pravi „nežni džin"
FOTO: twitter

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Mačak, kome je nadenuto ime Kefir, toliko je porastao, da može da stoji „rame uz rame“ sa dvogodišnjim detetom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Julija Minina iz Rusije kaže da njenu ogromnu mačku mnogi često pomešaju sa psom. 

O tome da poseduje neuobičajeno velikog mačora, Julija je fotografijama i video-snimcima još ranije obavestila svoje pratioce, a sada se vidi koliko je životinja velika u odnosu na njenu ćerku Anečku.

Uprkos tome što su mačke rase mejn kun poznate kao velike i poseduju debeli dvostruki sloj dlake, one su zapravi nežni divovi koji su umiljati prema ljudima.

Mnogi ih nazivaju i plašljivim džinovima. Vlasnica mačka ovog puta nije objavila informaciju o tome koliko je njen ljubimac težak sada, što mnoge zanima jer i dalje raste, a u januaru je, malo pre drugog rođendana, imao 12,5 kilograma.

Julija kaže da se Kefir i Anečka odlično slažu, da su nerazdvojni i da ga devojčica često hrani posebnim grickalicama. Vole da zajedno gledaju i crtane filmove.

Julija je ranije pričala da se prema Kefiru odnosi kao prema drugom detetu, dodajući da je „veoma pametan i uvek miran“.

„Kefir ima možda za neke zastrašujući izgled, ali je veoma ljubazno i skromno stvorenje", rekla je Julija.

Među pratiocima koji su oduševljeni belim mačorom, bilo je i onih koji su pitali Juliju kako uspeva da održi dom čistim kada su Kefir ostavlja toliko dlaka za sobom. 

„Koristim robotski usisivač... non-stop!“, odgovorila je Kefirova vlasnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA