Tuga na Cetinju: Danas sahrane žrtava krvavog pira, među njima majka i dva sina

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi M. (8) i M. (11), Milan Mitrović, Goran Đurišić, kao i Dimitrije, Danica i Rajko Drecun koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju u petak uveče biće sahranjeni danas.

Tuga na Cetinju: Danas sahrane žrtava krvavog pira, među njima majka i dva sina
FOTO: Nova.rs

Članovi porodice Martinović biće sahranjeni na lokalnom groblju u Bajicama u 15 časova. Nataša Pejović Martinović sa sinovima Foto: Privatna arhiva TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Sat kasnije na lokalnom groblju na Cetinju biće sahranjen njihov kum Milan Mitrović koji je ubijen kada je krenuo da vidi šta se dešava u kući Martinovića.

Milan Mitrović Foto: Privatna arhiva

Goran Đurišić, ujak ubice Borilovića koji je stradao pokušavajući da obuzda sestrića biće sahranjen na Gradcu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Goran Đurišić Foto: Privatna arhiva

Porodica Drecun, Dimitrije, Danica i Rajko biće sahranjena u 16 časova u selu Ljubostinj.

Foto: Privatna arhiva

Hronologija krvavog pira

Prema zvaničnim podacima, Borilović je oko 15.30 sati ušao u stan kod svojih podstanara i na vratima ubio jedanaestogodišnjeg M. potom njegovog tri godine mlađeg brata, a onda kroz prozor pucao i u njihovu majku Natašu Pajović Martinović.

Nakon što ih je usmrtio, pozvao je njihovog oca i supruga Miloša Martinovića i rekao mu: “Pobio sam i tvoju i moju familiju”, tvrde sagovornici Vijesti iz Uprave policije.

U narednih 45 minuta, u ukupno 80 metara razdaljine od njegove kuće, sejao je smrt, ubio je još sedam ljudi i ranio šestoro.

Nadležni su objasnili da je nakon ubistva Martinovića ušao u komšijsku kuću gde je ubio starije sugrađane - Danijelu i Dimitrija Drecuna i teško ranio njihovog unuka Aleksandra Drecuna (32). Na pragu te kuće ubio je i njihovog sina Rajka Drecuna (56), koji je potrčao ka kući kada je čuo pucnjavu, pišu vijesti.me.

Borilović je ubio i komšiju Milana Mitrovića (37), a potom i svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je silazeći niz ulicu, usmrtio i komšinice Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51).

Vijestima je rečeno da je Borilović, opasan sa dva redenika metaka i puškom u ruci, skrenuo ka kući komšije I.J. i pozivao ga da izađe napolje.

Ranio je još četvoro komšija - Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga savlada. Iz Kliničkog centra Crne Gore saopštili su sinoć da je troje ranjenih operisano i da su smešteni u Jedinici intenzivne nege.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA