Šarović: Ova vlast računa da je narod priprost i da će zaboraviti sve što su pričali

Ko je prizivao, pozdravljao i omogućio dolazak njemačkih vojnika? Bez Dodikovog glasa to se nije moglo desiti. Ova vlast računa da je ovaj narod priprost i da neće to dobro da razumije… Da narod ne zna ništa i da će zaboraviti sve što su pričali prije par mjeseci i zato stalno varaju i smišljaju nove priče, poručio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Šarović: Ova vlast računa da je narod priprost i da će zaboraviti sve što su pričali

Napominje da je Dodik do sada promijenio najmanje pet izjava oko prisustva vojne misije Altea u BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„O NJemcima je govorio i ovako i onako i moramo da ga podsjetimo da se ne pravi nevješt u ovoj priči“, navodi Šarović.

On je upitao kakve veze opozicija ima sa svim ovim i zašto je Dodik spominje u ovoj situaciji?

„Zato što nema ništa pametnije da izmisli. Pa on je donosilac svih tih odluka nismo mi na bilo koji način učestvovali u tom procesu… Ali jesmo tu da ukažemo na njegovu nedosljednost“, poručio je Šarović i dodao:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Prvo je pred njemačkom ministricom inostranih poslova govorio da je sve uredu da imamo dobre odnose da je misija i novi kontigent njemački dobrodošao u BiH. Da bi sada pomislio da se to za dva mjeseca zaboravilo i da može da priča neku drugu priču kao da je on je sada neki veliki patriota koji je protiv dolaska stranih vojnika.“

On treba da zna, poručuje Šarović, da pamtimo ono što je govorio, i mi i javnost, jer previše je obmana bilo za sve ove godine i narod je sit šarenih laža.

Ja još jednom, dodao je Šarović, jasno poručujem: “Da, ti si odgovoran za dolazak čak i jednog stranog vojnika i ne upiri prst u bilo koga drugog.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA