Stanišić o Dorićevoj: Ima li u vlasti neko da nije bahat, da pokrene smjenu?

Ima li u vladajućoj koaliciji neko ko nije toliko bahat, da pokrene smjenu Andree Dorić, upitao je Miloš Stanišić, član bijeljinskog PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina, nakon otvaranja tri predmeta u vezi sa njenim spornim, dodatnim imenovanjima na izvršne funkcije u APIF i Putevima Republike Srpske, uz funkciju narodnog poslanika.

Stanišić o Dorićevoj: Ima li u vlasti neko da nije bahat, da pokrene smjenu?

“Andrea Dorić treba da podnese ostavku na sve sporne imenovane funkcije. Da bar sad pokaže makar mrvicu odgovornosti prema narodu i instituciji Narodne skupštine Republike Srpske, u koju se svi kunemo, a čiji je ona poslanik”, kaže Stanišić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dodaje da je činjenica da su uz ime narodnog poslanika ekspresno formirana tri predmeta i da se vode tri istrage dovoljan razlog da sa tih mjesta Dorićeva, iz moralnih razloga, smjesta odstupi.Još gore je, kaže Stanišić, što su predmeti formirani poslije njenog sopstvenog, bahatog, beskrupuloznog priznanja, da je partija pogurala da sjedi u tri fotelje, iako postoji redovna konkursna procedura.

“Žao mi je što mlada, a tako beskrupulozna osoba kreira atmosferu beznađa u Republici Srpskoj. Može Republika Srpska mnogo bolje. Valjda u toj vladajućoj koaliciji sjedi i neko ko nije toliko bahat, neka pokrenu njenu smjenu”, rekao je Stanišić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA