Nezapamćena švalerska afera u Kragujevcu: Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa pozvala muža da ga prebije

Pre godinu dana u Kragujevcu se brujalo o švalerskoj aferi, čiji su akteri zbog diskrecije u medijima ostali anonimni, ali je priča o njima kao filmska. Kako su prenosili lokalni mediji, a navodi Kurir, epilog ljubavnog trougla u Kragujevcu bila su izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka.

Nezapamćena švalerska afera u Kragujevcu: Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa pozvala muža da ga prebije
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

I danas se Kragujevčani upoznati sa ovim slučajem sećaju svih detalja iz nesvakidašnje afere u naselju Pivara. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Medicinska sestra, rodom iz Bosne, koja se udala u Kragujevcu, možemo reći glavni je lik ove priče.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, teško podnela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevernog narodski rečeno- prvog švalera!

- Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani - govorio je izvor iz policije koji je radio na ovom slučaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje.

Brak se raspao, a po svemu sudeći usledio je dug i neprijatan sudski spor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA