Dragan Mektić prelazi u DNS

Dugogodišnji funkcioner SDS-a i bivši ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, dogovorio je prelazak u DNS, saznaje Mondo.

Dragan Mektić prelazi u DNS

Njegovo pristupanje ovoj partiji još nije ozvaničeno, ali će, kako saznajemo, to biti urađeno narednih dana, te će Mektić zajedno sa predsjednikom DNS-a Nenadom Nešićem, imati niz sastanaka i zvanično se obratiti javnosti o ovom "političkom transferu". TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Mektić je u nekoliko navrata, uglavnom preko Tvitera, iznio svoje nezadovoljstvo stanjem u svojoj dugogodišnjoj stranci.

Mektić je na svom Tviter nalogu poručio da je najveći dio svog života posvetio SDS-u i da je sad uvidio da je to "promašen put posvećen interesima određenih kriminalizovanih pojedinaca i da od sada traži treći put".

Nešić je za Mondo izjavio da mu je drago što je "Mektić prepoznao značaj trećeg puta".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Drago mi je što je prepoznao značaj trećeg puta, sabornost i slogu i traženje rješenja za rješavanje životnih pitanja građana. Mektić je prepoznao i potvrdio da u SDS-u vladaju tajkuni i interesi koji su iznad interesa Republike Srpske", izjavio je Nešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA