Stanišić pozvao CIK: Provjerite dodjelu novca Agrarnom fondu Bijeljine

Centralna izborna komisija BiH hitno mora da provjeri slučaj dodjele sredstava Vlade Republike Srpske Agrarnom fondu Bijeljina, s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da se radi o javnom novcu koji će biti iskorišten za predizbornu kampanju SNSD-a.

Stanišić pozvao CIK:  Provjerite dodjelu novca Agrarnom fondu Bijeljine

Ovo je rekao Miloš Stanišić, član bijeljinskog PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina, koji objašnjava da je Vlada RS na čudan način dodijelila tri miliona maraka Agrarnom fondu Bijeljine, čiji je direktor iz SNSD i to za „uličnu rasvjetu i asfaltiranje sela“. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Makar da su SNSD-ovci u Vladi i u Bijeljini bili mudri, pa da novac stvarno daju poljoprivrednicima, koji podsticaje čekaju ko ozebao sunce. Uvijek sam za to da se nejakom pomogne. Usjevi su propali, godina teška, a SNSD njihovim parama kupuje glasove - ali asfaltom i rasvjetom, koja je u nadležnosti grada, a ne fonda. To je kad muljaju, pa se upetljaju“, objašnjava Stanišić.

Očigledno je, kaže Stanišić, da je direktna dodjela novca direktoru iz SNSD za popravljanje stanja u selima usmjerena za izbornu kampanju tokom septembra i početkom oktobra.

„Pozivam CIK BiH da hitno provjeri ovaj slučaj, jer se radi o očiglednoj izbornoj manipulaciji“, rekao je Stanišić. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA