Skupština grada: U srijedu o situaciji u poljoprivrednoj proizvodnji

Odbornici Skupštine grada Bijeljina razmatraće u srijedu, 24. avgusta, informaciju o situaciji u poljoprivrednoj proizvodnji, te izvještaj o radu i finansijskom poslovanju preduzeća "Gradska toplana".

Skupština grada: U srijedu o situaciji u poljoprivrednoj proizvodnji

Na dnevnom redu sjednice je i nekoliko prijedloga odluke o sticanju prava svojine na nepokretnostima, te prijedlog odluke o obezbjeđivanju bankarske garancije za provođenje postupka eksproprijacije za izgradnju saobraćajnice na lokalitetu Ravna gora.

Odbornici će razmatrati izvještaje o poslovanju preduzeća "Komunalac" i "Vodovod i kanalizacija", navodi se skupštiskom materijalu.

Na dnevnom redu su i program rada zimske službe, te informacije o stanju sportskih objekata, sporta i fizičke kulture i o upisu učenika u prvi razred osnovnih i srednjih škola.

Na 15. sjednici Skupštine grada pred odbornicima će se naći i nekoliko informacija Policijske uprave Bijeljina, kao i prijedlog zaključka o dodjeli gradskih priznanja povodom Dana grada.

Sjednica će biti održana u skupštinskoj sali Centra za kulturu "Semberija" sa početkom u 10.00 časova. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA